Οκτώβριος 20, 2021
basmati asian

Πως ετοιμάζουμε το asian basmati με μπαχαρικά, σταφίδες και κάσιους

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε 2 φλυτζάνια του τσαγιού νερό και προσθέτουμε το μείγμα για ριζότο.

Βράζουμε για περίπου 20΄ σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση.

Λίγο πριν αφαιρέσουμε το ριζότο απο το μάτι προσθέτουμε βούτυρο και ανακατεύουμε.

Τips:

  • Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε μπαχαρικό ή ξηρό καρπό της αρεσκείας σας.
  • Προσθέστε το asian basmati στο ριζότο σας για να δώσετε extra γεύση.