Δεκέμβριος 06, 2019
Χυλός βρώμης με γάλα αμυγδάλου & κουρκουμά!

 

 

 

ΥΛΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΛΟ ΒΡΩΜΗΣ:

3 Κ.Σ. ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ

1 ΦΛ. ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

½ Κ.Γ. ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:

FLAKES ΚΑΡΥΔΑΣ

ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΥΣ

ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ CRANBERRIES

ΦΥΛΛΑ ΔΥΟΣΜΟΥ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα αμυγδάλου μαζί με τον κουρκουμά, προσθέτουμε τις νιφάδες βρώμης και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε έναν πηχτό χυλό.

Σερβίρουμε σε ατομικό μπολ  με flakes καρύδας, κολοκυθόσπορους, φιλέ αμυγδάλου, αποξηραμένα cranberries & φύλλα φρέσκου δυόσμου.